Schelpen voor isolatie: Bespaar stevig

Isoleer de kruipruimte onder uw huis met schelpen voor een drogere kruipruimte en besparing op de stookkosten!

Een met Noordzeeschelpen gevulde kruipruimte bestaat voor 25% uit schelpen en voor 75% uit stilstaande lucht. Deze duurzame isolatievorm laat bovendien geen vocht door, ook niet als de schelpen deels in het water liggen. Dit gegeven heeft  een gunstig effect op het woonklimaat in uw woning omdat de luchtvochtigheid daalt. De onderzijde van uw vloer (en daarmee ook de binnen- en bovenzijde zullen droog worden door toepassing van schelpen in uw kruipruimte. Dé SchelpenSpecialist wint de schelpen op de Noordzee, wast deze en zorgt voor de isolatie van kruipruimtes in heel Nederland.

Energiebesparend

Bespaar ruim 300m³ gas en verlaag uw stookkosten door uw kruipruimte te laten isoleren

De voordelen van een geïsoleerde kruipruimte:
• Warmte-isolerend
• Vochtwerend
• Waterkerend
• Voorkom vorming van zwammen, schimmels, rot, etc.

De gewassen Noordzeeschelpen van Dé SchelpenSpecialist zijn goed en goedkoop!  Geniet van de isolerende werking van de schelpen in de kruipruimte onder uw woning én van een forse besparing op uw stookkosten!

Bestel direct bij de bron!

Doordat wij alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met een eigen schip op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Klik hier voor uw aanvraag …

Vraag nu offerte aan!

Wilt u snel een prijs? Vul dan ons offerteformulier in.