Schelpenpaden: Prettig voor wandelaars en passend in het landschap

Schelpen zijn ideaal voor het verharden van paden en terrassen. Wandelen, fietsen, lopen en rennen over een schelpenpad is prettig en comfortabel:

De ondergrond veert licht mee en dat is natuurlijk prima voor de gewrichten en spieren. Daarnaast passen schelpen visueel gezien bij uitstek in elke natuurlijke en gecultiveerde omgeving.

Minder mos en onkruid

Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte van de schelpen hecht onkruid en mos bovendien minder goed.

Bestel direct bij de bron!

Doordat wij van Dé SchelpenSpecialist alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa- en Benor-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen! Bestel bij de bron en bespaar: Kies voor Dé SchelpenSpecialist!

 

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie

Vraag nu offerte aan!

Wilt u snel een prijs? Vul dan ons offerteformulier in.