Schelpen zijn decoratief en duurzaam

Schelpenpaden en -terrassen sieren vele tuinen en terreinen van bedrijven en particulieren op en daar is een simpele verklaring voor: Schelpen laten zich eenvoudig verwerken, zijn niet duur, gaan lang mee, zijn decoratief en draineren uitstekend. 

U komt onze schelpen dan ook overal tegen: In tuinen, perken, parken, bossen, op campings, vakantieparken, recreatieterreinen, duingebieden, parkeerterreinen, sportterreinen etcetera.

Velen weten Dé SchelpenSpecialist dan ook te vinden voor het leveren van schone, fraaie én gecertificeerde gewassen schelpen en voor kleischelpen voor halfverharding.

Minder mos en onkruid

Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte van de schelpen hechten onkruid en mos bovendien minder goed.

Bestel direct bij de bron!

Doordat wij van Dé SchelpenSpecalist alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met een eigen schip op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Vraag nu offerte aan!

Wilt u snel een prijs? Vul dan ons offerteformulier in.