Schelpen voor (half)verharding: puur natuur!

De kleischelpen van Dé Schelpenspecialist lenen zich bij uitstek voor halfverharding van paden en terreinen. Denk daarbij aan paden en wegen die geen zware verkeersbelasting kennen en toepassingen als parkeerterreinen en andere terreinen in bijvoorbeeld bos-, duin- en parkachtige omgevingen.

Schelpenpaden passen in een natuurlijke omgeving, zijn eenvoudig te verwerken, gaan lang mee, draineren goed, zijn economisch gezien zeer verantwoord en vormen een perfecte verharding voor dit gebruik. De kleischelpen en Noordzeeschelpen van Dé SchelpenSpecialist zijn dan ook bij uitstek geschikt voor deze toepassing.

Campings en recreatiebedrijven

Ook campings en vakantieparken passen de kleischelpen toe op hun recreatieterreinen. Zij passen ons schelpen toe op paden, terreinen en staplaatsen voor caravans en campers.

Prettige ondergrond om op te lopen, rijden en fietsen. En altijd passend in het landschap
Schelpen zijn ideaal voor het (half)verharden van paden en terrassen. Wandelen, fietsen en rijden over een schelpenpad is prettig en comfortabel: de ondergrond veert licht mee. Daarnaast passen schelpen visueel gezien bij uitstek in elke natuurlijke en gecultiveerde omgeving.

Minder mos en onkruid
Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte van de schelpen hecht onkruid en mos bovendien minder goed.

Bestel direct bij de bron!
Doordat wij van Dé SchelpenSpecialist alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren wij indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Wilt u meer weten over onze schelpen of onze gunstige prijsstelling?

Vraag nu offerte aan!

Wilt u snel een prijs? Vul dan ons offerteformulier in.